Betooniühing kuulutas välja 2022. aasta üliõpilastööde võistluse

Eesti Betooniühing kuulutas välja betoonialaste kõrgkooli lõputööde võistluse. Üliõpilaspreemiad on loodud betooni ja betoonehitust käsitleva õppetöö edendamiseks ja tulemusrikkamaks muutmiseks ning valitakse Eesti kõrgkoolide betoonialaste lõputööde hulgast.
Osaleda võivad kõigi Eesti kõrgkoolide üliõpilaste lõputööd.

„200-aastases Eesti betoonehituses on hulgaliselt valdkondi, mis vajavad sügavamat akadeemilist lähenemist,” ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Imre Leetma. „Betoonehitus on arenev ja paljusid võimalusi pakkuv ehitusvaldkond, mis vajab noorte energiat ja pühendumist.”

Üliõpilastööde esitamise tähtaeg on: 10. juuni 2022. a.

Eesti Betooniühingu 2021. a. üliõpilaspreemiad said:    

Erik Teder – Tallinna Tehnikaülikooli ehitiste projekteerimise ja ehitusjuhtimise alane magistritöö “Plaatvundamendi modelleerimine ja arvutus”.
Juhendaja – lektor Aldur Parts.

Mihkel Pogga – Tallinna Tehnikaülikooli ehitiste projekteerimise ja ehitusjuhtimise alane magistritöö “3D printimisbetooni koostise alusuuring”.
Juhendaja – lektor Tanel Tuisk.

Eesti Betooniühingu üliõpilaspreemia on ette nähtud Eesti üliõpilastele asjakohaste lõputööde eest.

Lõputöö peab olema seotud betooni või tema koostisosade või betoontoodetega, näiteks betooni/betoontoodete/betoonkonstruktsioonide kavandamine, projekteerimine, ehitamine vms.

Eesti Betooniühing annab üliõpilaspreemiaid välja alates 2007. aastast.

Betooniühingu üliõpilaspreemiaid on saanud Eesti Maaülikooli, Tallinna Tehnikakõrgkooli,  Tallinna Tehnikaülikooli ja Tartu Ülikooli üliõpilased.

Betooniühingu 2021. aasta üliõpilaspreemiate kätteandmine Tallinna Tehnikaülikoolis möödunud suvel.
This site is registered on wpml.org as a development site.