Betooniühingu 2020. aasta üliõpilastööde võistlus on alanud

Eesti Betooniühing

Pressiteade

2.04.2020

Betooniühingu 2020. aasta üliõpilastööde võistlus on alanud

Eesti Betooniühing kuulutas välja betoonialaste kõrgkooli lõputööde võistluse. Üliõpilaspreemiad on loodud betooni ja betoonehitust käsitleva õppetöö edendamiseks ja tulemusrikkamaks muutmiseks ning valitakse Eesti kõrgkoolide betoonialaste lõputööde hulgast.

Osaleda võivad kõigi Eesti kõrgkoolide üliõpilaste lõputööd.

„Betoonehitus on kindla tulevikuga eriala, mille ees on hulgaliselt väljakutseid,” ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Tiit Roots. „Just noorem põlvkond on see, kes tuleb appi neid valdkonna ees seisvaid ülesandeid lahendama.”

Esitamise tähtaeg: 12. juuni 2020. a.

Eesti Betooniühingu 2019. a. üliõpilaspreemiad said:

Aleksei Stepanov – Tallinna Tehnikaülikooli ehitiste projekteerimise ja ehitusjuhtimise eriala lõputöö „Täisbetoneeritud õõnte mõju õõnespaneeli põikjõukindlusele suurel koormusel”.

Juhendaja: Johannes Pello, Tallinna Tehnikaülikooli lektor.

Kerdo Kütt ja Ranno Rannamäe – Tallinna Tehnikakõrgkooli hoonete ehituse eriala lõputöö „Defektide kaardistamine sildade tehnilise seisukorra hindamisel, kasutades ehitusinfo mudelit”.

Juhendaja: Martti Kiisa, Tallinna Tehnikakõrgkooli professor.

Klaid Melnikov – Eesti Maaülikooli maaehituse õppekava magistritöö „Klaasjäätmete kasutamine betooni jämetäitematerjalina ning selle mõju betooni survetugevusele”.

Juhendaja: Vello Pallav, Eesti Maaülikooli lektor.

Eesti Betooniühingu üliõpilaspreemia on ette nähtud Eesti üliõpilastele asjakohaste lõputööde eest.

Lõputöö peab olema seotud betooni või tema koostisosade või betoontoodetega, näiteks betooni/betoontoodete/betoonkonstruktsioonide kavandamine, projekteerimine, ehitamine vms.

Eesti Betooniühing annab üliõpilaspreemiaid välja alates 2007. aastast.

Betooniühingu üliõpilaspreemiaid on saanud Eesti Maaülikooli, Tallinna Tehnikakõrgkooli,  Tallinna Tehnikaülikooli ja Tartu Ülikooli üliõpilased.

Eesti Betooniühing (asut. 2004. a.) on betooni kui kodumaise ehitusmaterjali kasutamist edendav ühing, kuhu kuulub 71 ettevõtet, organisatsiooni ja eraisikut.

Lisainformatsioon:

Tiit Roots, Eesti Betooniühingu juhatuse esimees,

Tel: 50 42 228; e-post: Tiit.Roots@peri.ee

Toomas Vainola, Eesti Betooniühingu tegevdirektor,

Tel: 50 36 650; 648 1918; e-post: betoon@betoon.org

www.betoon.org

This site is registered on wpml.org as a development site.