Betooniühing alustab üliõpilaspreemiate väljaandmist

Pressiteade
10.04.2007

Eesti Betooniühing alustas betoonialaste kõrgkooli lõputööde preemiate väljaandmist. Betooniühingu preemiad on loodud betooni ja betoonehitust käsitleva õppetöö edendamiseks ja tulemusrikkamaks muutmiseks. 

„Eesti betoonehituse tulevik sõltub otseselt tänastest üliõpilastest, homsetest inseneridest,“ ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Toomas Vainola. „Seetõttu püüame oma üliõpilaspreemiatega nii üliõpilaste kui kui õppejõudude tähelepanu enam betooni temaatikale suunata,“ lisas Vainola.

Eesti Betooniühingu üliõpilaspreemia on ette nähtud Tallinna Tehnikaülikooli ja Eesti Maaülikooli magistriõppe üliõpilastele ja Tallinna Tehnikakõrgkooli IV kursuse üliõpilastele asjakohaste lõputööde eest.

Lõputöö peab olema seotud betooni või tema koostisosade või betoontoodetega, näiteks betooni/betoontoodete/betoonkonstruktsioonide kavandamine, projekteerimine, ehitamine vms.

Preemiafondis on ühekordselt väljajagatavana 60 000 krooni, välja jagatakse korraga kuni kolm preemiat. Preemia jagatakse lõputöö koostaja ja juhendaja vahel rahalise suhtena 3:1. Eesti Betooniühingu juhatusel on õigus kogusumma piires määrata igaks preemiaks väljamakstava summa suurust ja vähendada preemiate hulka või neid mitte välja anda vastavalt konkursile esitatud tööde tasemele.

Preemiate määramiseks tuleb Tallinna Tehnikaülikooli ehitusteaduskonnal, Eesti Maaülikooli metsandus- ja maaehitusinstituudil ja Tallinna Tehnikakõrgkooli ehitusteaduskonnal esitada oma ettepanekud lõputööde preemiate kandidaatide kohta Eesti Betooniühingu juhatusele. Iga kool võib esitada kuni 2 ettepanekut.

Preemiate taotluse esitamise tähtaeg on 10. juuni 2007. a.

Esimesed Eesti Betooniühingu üliõpilaspreemiad tehakse teatavaks 2007. a. juunikuus. 

Eesti Betooniühing (asut. 2004. a.) on betooni kui kodumaise ehitusmaterjali kasutamist edendav ühing, kuhu kuulub 52 ettevõtet, organisatsiooni ja eraisikut.

Lisainformatsioon:

Tõnis Haube, Eesti Betooniühingu tegevdirektor
Tel.: 648 1918; 51 05 285; e-post: betoon@betoon.org 

www.betoon.org 

This site is registered on wpml.org as a development site.